ویدیو: مهارتهای جدید برای کسب و کار بینالمللی
در مورد مهارت در استخدام شدن چه میدانید؟
در این ویدیو در مورد مهارتهای جدیدی که برای استخدام و کار و فعالیت در عرصهی بینالمللی به آن احتیاج داریم باهم صحبت میکنیم.
برای انجام فعالیتها و کار بینالمللی باید دقت داشته باشیم. شرایط جدید علمی، فناوری و پارادایمهای جدیدی به لحاظ اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در دنیا وجود دارد. این سه حوزه را بهعنوان مهارتهای جدید در خودمان ایجاد کنیم.
آنچه در این مقاله خواهید یافت:
مهارت بهدست آوردن فرصتهای شغلی و استخدامی
اولین مهارتی که در این حوزه باید به آن توجه کنیم مهارت بهدست آوردن فرصتهای شغلی و استخدامی خارج از حوزهی تخصصی خودمان است.
در این مورد در یک ویدیوی دیگر بهطور خاص در مورد پارادایمهای مختلفی که درحوزهی حرفهای وجود دارد صحبت کردم. از طریق لینکی که پایین همین صفحه هست میتوانید به آن مراجعه کنید.
به آن مطالب حتما دقت و آن ها را رعایت کنید. به این دلیل که برای شما فرصتهای بسیار زیادی را میتواند ایجاد کند. که خارج از حوزهی تخصصی خودتان، خارج از حوزهی تحصیلاتی خودتان اما در حوزهای که به آن علاقهمند هستید. در حوزهای که میتوانید برای آن ارزش افزوده داشته باشید. حتی اگر کالا یا خدمات جدیدی را بتوانید ارائه کنید فعالیت داشته باشید.
مهارت در شبکه سازی
نکتهی دوم مهارت در شبکه سازی است. الان با آمدن شبکههای اجتماعی همه ما در تعامل با دوستان و آشنایان هستیم. حتی در بعضی از حوزهها با یک عدهای در تماس هستیم که لزوما همدیگر را نمیشناسیم. بلکه همه علاقهمند به یک حوزهی تخصصی هستیم.
اینها در قالب یک شبکهی اجتماعی عمومی یا شبکهی اجتماعی تخصصی ما را به افراد دیگر متصل میکند. ممکن است مارا به دنیای بیرون از حوزهی تخصصی خودمان ارتباط دهد. یا حتی در کشور خودمان و یا خارج از حوزههای فنی که ما نسبت به آن تسلط داریم ارتباط دهد.
باید از این فرصت ارتباط در شبکههای اجتماعی برای افزایش قابلیتهای خودمان یا افزایش شانس بهدست آوردن فرصتهای بینالمللی استفاده کنیم. نمیتوانیم این امید را داشته باشیم که مدرک تحصیلی، سابقهی یا تجربهی ما در استخدام به فریاد ما برسد. شبکه سازی در یک عرصهی بینالمللی، در یک شرکت خارجی یا حتی فعالیت در حوزههای جدید دانش بنیان می تواند به ما کمک کند.
بهعبارت دیگر فضای جدید اجتماعی بهنوعی فضای مجازی است. ما فقط با سوابق، رزومه یا مدرک تحصیلی سنجیده نمیشویم. بلکه باید دقت کنیم با افرادی که با ما در ارتباط هستند به صورت ظروف مرتبطه و بهصورت یک پیکرهی واحد اعتبار سنجی میشویم. یک نفر در یک حوزهی تخصصی با مجموعهی اعتباری که سایر افراد همتخصص یا در حاشیهی تخصص خودش با آن در ارتباط هستند سنجیده میشود.
مهارت ارائه کردن تواناییها
سومین مهارتی که باید حتما به آن دقت داشته باشیم مهارت ارائه کردن تواناییهای خودمان است. معرفی کردن خصوصیاتی که داریم و بهعبارتی شاید بشود گفت رزومهی کتبی و شفاهی خودمان. ما باید بتوانیم سوابق و تحصیلاتمان را بستهبندی کنیم. کسانی هستند که به این خدمات یا کالا نیاز دارند. آن فرد باید احساس کند در استخدام، همکاری یا فعالیت مشترک با ما، ارزش افزوده پیدا میکند.
ما قبلا در مورد رزومه نویسی و مواردی که باید در رزومه نویسی به آن توجه شود مطالب متعددی را گفتهایم. از طریق لینکهای این سایت میتوانید به آن مراجعه کنید. بدون تردید با دقت در این موارد و رعایت کردن این موارد شانس خودتان را در استخدام و بهدست آوردن فرصتهای شغلی افزایش دهید.
آیا کارآفرینی از نظر شما به معنای راه اندازی کسب و کار و ایجاد شغل برای چند نفر است؟
تعریف شما از کارآفرینی غلط نیست ولی از منظر مجامع جهانی کارآفرینی با خلق ارزش تعریف میشود. لذا افراد داخل یک سازمان دولتی هم اگر ایجاد ارزش کنند کارآفرین هستند. افراد داخل هر سازمانی باید به توسعه و خلق کالا یا خدمت جدید فکر کنند و تا زمانی که کارآفرینی سازمانی ارزش تلقی نشود و شکل نگیرد نباید انتظار پویایی و چابکی داشت.